KMY STUDIO

L’escola

L’escola

KMY STUDIO

Escola de Dansa som una acadèmia dedicada a l’expressió corporal a través de la dansa. Amb classes per a totes les edats i nivells, oferim un espai inclusiu i inspirador perquè pugueu aprendre, créixer i divertir-vos amb aquesta meravellosa forma d’expressió, adaptant-nos al ritme d’aprenentatge de cada un de vosaltres.

On som

Ens podeu trobar al centre de Sabadell, al Carrer Sant Pere núm.7, a dos minuts de l’estació d’FGC Sabadell Plaça Major dels ferrocarrils I a 10 minuts de l’estació de Renfe de Sabadell Centre.

PROJECTE PEDAGÒGIC

Al KmyStudio Escola de dansa tenim com a objectiu principal que el nostre alumnat gaudeixi a través del moviment. Potenciem els avantatges que la dansa aporta al creixement i al desenvolupament, al mateix temps que motivem a l’alumne Per tal d’augmentar el seu interès per aprendre.

La nostra oferta educativa no està separada en diferents tècniques de dansa, sinó que aquestes s’utilitzen com a eines de treball que enriqueixen la formació de l’alumne. A través d’aquesta metodologia, l’alumne té l’oportunitat de descobrir diferents qualitats de moviment al mateix temps que adquireix una base tècnica.

El modern jazz és la disciplina que actua com a denominador comú, ja que ens permet traballar múltiples tècniques en una mateixa sessió. Tot I així, oferim la possibilitat de dansa contemporània, dansa clàssica i dansa urbana.

Des de l’equip del KMY Studio entenem que les competències en dansa i l’educació artística enriqueixen la formació integral de la persona. Per aquest motiu la nostra acció pedagògica fa èmfasis en l’educació de valors al mateix temps que s’educa a l’alumne en l’expressió a través del propi cos.