KMY STUDIO

Què fem

Classes de dansa

Oferim classes de Dansa en funció de l’edat on no separem els diferents estils, perquè les professores i els professors puguin, des de la seva pròpia experiència, potenciar i enriquit la formació de l’alumne. No obstant, pels que busquen un estil en concret, ens centrem en el Ballet, el Jazz, el Contemporani, l’Acrodansa i Claqué.
Com a novetat, incorporem a la nostra oferta de classe el Pilates per a Ballarins. Descobreix com aquesta disciplina pot potenciar el rendiment i millorar la qualitat de moviment.

A més de les classes regulars, també organitzem espectacles i actuacions perquè els nostres alumnes puguin mostrar el seu talent i la seva dedicació i poder créixer d’un públic. Participem activament en esdeveniments de la nostra ciutat.

Ballet

Contemporani

Jazz

Claqué

Acrodanza

Activitats d’estiu

El mes de juliol, seguim ballant!

Els matins del mes de juliol, de 8:45 a 13h, l’escola KMYStudio i Sant Nicolau s’uneixen per fer una proposta de casals d’estiu que es pugui ajustar a les necessitats d’alumnes i famílies. El Kmystudio organitza el Casal de Dansa i Creativitat i el de Teatre Musical amb els professors de l’escola de dansa.

A les tardes, oferim intensius de diferents estils de dansa impartits per professors de l’escola. Des d’aquest curs 2023 KMYStudio juntament amb Camino Llonch han fet un pas més amb el naixement de KMY DANCE CAMP: Uns campaments de dansa a la inèdita ciutat de Londres, on podran viure i aprendre de grans professionals de la indústria de la dansa en els millors estudis de la ciutat.

Intensius dansa

Casal de dansa

Colonies Setmana Santa

Des de fa uns anys, el primer cap de Setmana de Setmana Santa marxem de colònies 3 dies.

Dansa

Natura

Creativitat

I molt més!

Contacta